Με 2 Μπουκάλια Νερό… Βελτιώστε την Στάση του Σώματος σας!

 

      Η σωστή στάση του σώματός αλλάζει όλη σας την εικόνα.Πόσες φορές έχει τύχει να δείτε γυναίκες να καμπουριάζουν και αυτομάτως να μειώνεται η θηλυκότητα τους; Πέραν αυτού φυσικά χάνουν και πόντους και πετυχαίνουν μόνο ένα πράγμα, να δείχνουν κοντύτερες.

Οι ασκήσεις που ακολουθούν χρησιμοποιώντας δυο μπουκάλια νερό θα σας βοηθήσουν να πείτε « Αντίο» στην σκυμμένη πλάτη και στα χαλαρά χέρια!

  Και κάτι ακόμα, έχετε πάντα στο μυαλό σας τη λέξη αυτοπεποίθηση. Μάθετε να πιστεύετε στον εαυτό σας και να μην ξεχνάτε ποτέ το στόχο σας. Αν τον έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας, κάθε φορά που πάτε να καμπουριάσετε θα… χτυπάει καμπανάκι!

 

 

1 2 3

1η Άσκηση : Ξεκινάτε από όρθια θέση με πέλματα να είναι  παράλληλα στο άνοιγμα των ώμων και λυγισμένα γόνατα. Φέρνετε τον κορμό μπροστά διαγωνίως, με την πλάτη σε ευθεία ρουφώντας την κοιλιά (δυνατοί κοιλιακοί) σφίγγεται γλουτούς  και τεντωμένα χέρια κρατώντας τα μπουκάλια. (φώτο 1)

Σηκώνετε χέρια λυγίζοντας αγώνες . (φώτο 2)

Σπρώχνετε αγώνες προς τα πίσω κρατώντας τους όσο το δυνατόν πιο κοντά στα πλευρά. (φώτο 3)Ακολουθείστε την ίδια ροή της κίνησης αντίστροφα για επαναφορά στην αρχική θέση.

Κάντε 3 σετ 15 επαναλήψεων.

Γυμνάζει: Τους μύες της πλάτης και την εσωτερική πλευρά των χεριών (δικέφαλο βραχιόνιο).

 

 

4 5

2η Άσκηση : Ξεκινάτε από όρθια θέση με διάσταση ποδιών στο άνοιγμα των ώμων και λυγισμένα γόνατα. Φέρνετε τον κορμό μπροστά διαγωνίως, με την πλάτη σε ευθεία ρουφώντας την κοιλιά (δυνατοί κοιλιακοί) σφίγγεται γλουτούς  και τεντωμένα χέρια πίσω στην πλάτη κρατώντας τα μπουκάλια. (φώτο 4)

Σπρώχνετε με τεντωμένα χέρια προς τα πάνω συνέχεια. (φώτο 5)

Κάντε 3 σετ 15 επαναλήψεων.

Γυμνάζει: Τους μύες της πλάτης και την εξωτερική πλευρά των χεριών (τρικέφαλο βραχιόνιο).

 

 

6 7

3η Άσκηση :  Από όρθια θέση με διάσταση ποδιών λίγο μεγαλύτερο από το άνοιγμα των ώμων και λυγισμένα γόνατα. Φέρνετε τον κορμό μπροστά, με την πλάτη σε ευθεία παράλληλη με το έδαφος ρουφώντας την κοιλιά (δυνατοί κοιλιακοί) σφίγγεται γλουτούς  και τεντωμένα χέρια κρατώντας τα μπουκάλια. (φώτο 6)

Σηκώνετε εναλλάξ τεντωμένα χέρια μπροστά στην ευθεία της πλάτης, διατηρώντας σταθερό τον κορμό. (φώτο 7) TIP: Για πιο δυνατή πλάτη και μεγαλύτερη επιβάρυνση, μπορείτε να σηκώνετε ταυτόχρονα και τα δυο χέρια!

Κάντε 3 σετ 14 επαναλήψεων.

Γυμνάζει: Τους μύες της πλάτης και τους ώμους (δελτοειδείς).

TIP: Αν θέλετε να αυξήσετε το βάρος στα μπουκάλια μπορείτε να τα γεμίσετε με άμμο!