5η ΕΤΗΣΙΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ TOP GYM

Το γυμναστήριο Top Gym (με υπεύθυνη την καθηγήτρια φυσικής αγωγής, Φύλλια Μπακοπούλου) για 5η  συνεχή χρονιά θα πραγματοποιήσει την ετήσια χορευτική παράσταση στις 30 Ιουνίου 2014 στο κλειστό γυμναστήριο του μπάσκετ Τρίπολης στις 20:00 μ.μ.

 

Παρουσιάζοντας τα τέσσερα χορευτικά τμήματα Μοντέρνου Χορού και Χιπ – Χοπ (μικρό 5 – 8 ετών, μεσαίο 9 – 13 ετών, μεγάλο 14 – 17 ετών και ενηλίκων) καθώς και την ομάδα του γυμναστηρίου Τοp Gym σε προγράμματα Dance Aerobic και Pilates Choreo. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

 

Την φετινή χρόνια θέλοντας να δώσουμε μια εικόνα “Χορευτικού Show” θα συμμετέχει η οχταμελής επαγγελματική ομάδα χορού “Mutate Dance Project”.

 

8 γυναίκες επικεφαλής, 8 προσωπικότητες επί σκηνής… συναντώνται, ενώνονται και συγκρούονται για να επανενταχτούν σε ένα μωσαϊκό συναισθημάτων απ’ όπου ο θεατής καλείται να αναλάβει την ευθύνη ερμηνείας τους, δίχως περαιτέρω οδηγίες… χρήσεως και καταναλώσεως!

 

Είναι ένα ζωντανό project εν εξελίξει, που φτιάχνει, χαλάει, ξανακολλάει: χορογραφίες, video art, φωτογραφίες και performances.

 

Η Mutate Dance Project είναι μια ομάδα επαγγελματιών χορευτριών με διακρίσεις σε πρωταθλήματα χορού (σύγχρονου, hip- hop, latin, dance hall) και συμμετοχές σε Φεστιβάλ και χοροθεατρικές παραστάσεις ελληνικών και διεθνών ομάδων: Migma, Knocturnallheads, Emotion.

 

Οχτώ χορεύτριες, απόφοιτοι της σχολής “Άννα Πέτροβα” και κάτοχοι διπλωμάτων ISTD και RAD, συνεχίζουν να πειραματίζονται πάνω σε νέα είδη χορού (εναέρια πανιά, aerial hoop, pole dancing) και να εξελίσσουν την κινησιολογική τους ματιά μέσα από τη διηνεκή διαδικασία δημιουργίας και επαναπροσδιορισμού.

 

Επιπλέον, η διεύθυνση του γυμναστηρίου Top Gym ευαισθητοποιημένη από την ενασχόληση με τα παιδιά από το 2006, θα διαθέσει ένα ποσό μαζί με τους χορηγούς ως προς την ενίσχυση στο έργο του οργανισμού  “Χαμόγελο του Παιδιού” στηρίζοντας και ενισχύοντας έτσι ώστε να διατηρήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδικά χαμόγελα.

 

Επιπλέον, στον χώρο της παράστασης θα υπάρχει κουμπαράς του οργανισμού “Χαμόγελο του Παιδιού” για την ενίσχυση του έργου του.

 

Έχουμε την υποστήριξη και τη βοήθεια των χορηγών μας:

 

Μέγας Χορηγός:

ΑΦΟΙ Γ.ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ – ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

Χορηγοί:

HONDOS CENTER Τρίπολης – Πολυκατάστημα

ΑΘΛΟΣ – Κατάστημα Αθλητικών

MELISSINOS SECURITY – Εταιρία Ασφάλειας

TALLY WEILL – Κατάστημα Νεανικών Ρούχων

OLIVE GREEN – Café Bar

ΛΑΚΗΣ – Ζαχαροπλαστείο

ΓΕΡΜΑΝΟΣ Τρίπολης – Κατάστημα κινητής τηλεφωνίας

BARRAK – Café Bar

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΕΙΦΕΡΟΠΟΥΛΟΣ – Κατάστημα Φωτογραφιών

 Χορηγοί επικοινωνίας:

RADIO ARCADIA 93.8 – Ραδιοφωνικός Σταθμός

www.arcadiasports.gr – Ενημερωτικό – Αθλητικό Site

ΑΡΚΑΔΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ